Aperitief & Table d'Hôtes
Iedere dag kookt Carlo voor de gasten. Om 18:00 uur is het eerst tijd voor het aperitief en rond 18:30 uur serveren we onze table d'Hôtes. In onderstaand menu staat een keur van gerechten die je tegen zou kunnen komen als je bij ons aanschuift. Iedere dag kookt Carlo een ander 4 gangen menu met uitsluitend verse ingrediënten. Carlo is al ruim 30 jaar Chef-kok en vindt het leuk om altijd iets lekkers op tafel te zetten. Mocht je speciale wensen hebben betreffende het menu, laat dit dan even weten.Voorgerechten
Zoete aardappel | Geitenkaas
Zoete aardappel | Geitenkaas | Little gem | Mosterd | Rode ui
Caprése
Tomaat | Mozzarella | Basilicum | Pesto
Chevice | Zalmfilet
Zalmfilet | Limoen | Kappertjes | Ui
Bouillabaisse
Garnalen | Roodbaars | Dorade | Mul | Tomaat | Ui | Pernod | Witte wijn | Saffraan | Peterselie | Knoflook | Dille
Chorizo | Doperwtenpuree | Gepofte groenten
Chorizo | Doperwten | Courgette | Aubergine | Tomaat | Ui
Zalmtartaar tuintje
Zalm | Kappertjes | Cornichon | Ui | Kwartelei | Groene asperges
Steak Tartaar
Rauw Rundvlees | Ei | Ketchup | Tabasco | Worchestersaus | Kappertjes | Ui
Meloensoep | Pruimpitolie
Chantaise Meloen | Pruimpitolie | Fetta | Gerookte Ham
Bietencarpaccio
Bieten | Vaduvanmayonaise | Bloemkool | Kappertjes | Bosui
Salade Geitenkaas
Salade | Geitenkaas | Croutons | Honing | Mosterd | Olijfolie | Tomaat
Gepocheerd Ei | Venkel
Gepocheerd ei | venkel | room | ui | knoflook
Ananastomaat | Meloen
Ananas tomaat | Meloen | Limoendressing | Parmezaanse kaas
Couscous Salade | Tomatenfondue
Couscous | Knoflook | Piment | Ui | Mozarella | Bladerdeeg stengel
Gemarineerde Makreel
Makreel | Zoet zuur | Meiknol | Vaduvan Crème | Tomaat | Kappertjes | Radijs
Tartaar van Avocado | Garnalen
Avocado | Garnalen | Cocktailsaus | Bieslook | Dille
Hoofdgerechten
Kipkarbonade | Bietencrème
Kip | Bieten | Pasta | Appel | Ui | Crème Fraiche
Kip Picata
Maiskipfilet | Parmezaanse Kaas | Ei | Risotto | Courgette | Paprika | Ui | Knoflook
Gevogelte Flensjes
Gevogelte Flensjes | Gebakken Rijst | Aceto Balsamico | Gebrande kokos
Heilbot | Beurre blanc
Gebakken Heilbot | Groentenmix | Beurre blanc | Witte Wijn
Gebakken Zalmfilet | Orzopasta
Zalmfilet gebakken | Orzopasta | Wittewijnsaus | Ratatouille
Hamburger 2:0
Rundvlees | Aardappel | Tomaat | Truffelmayonaise | Augurk | Little Gem
Gerookte Ossenhaas
Ossenhaas | Gepofte aardappel | Romanasla | Gepofte ui | Knoflook
Lieu Noir | Zwarte baars
Zwarte baars | Remouladesaus | Pommes fondant | Kerriespitskool
Maiskipfilet
Maiskip | Verse pesto | Ratatouille
Eendenhaasjes | Portsaus
Eendenhaasjes | Linzen | Portaus
Franse Omelet
Ei | Room | Peper | Zout
Desserts
Kaas plateau
Geitenkaas | Fourme 'd Ambert | Roquefort | Brique | St. Nectar | Cantal | St. Pauline
Illes Flotantes
Eiwit | Vanille | Suiker | Amandel
Vijg | Riz Condée | Koekkruidencrunch
Vijg | Rijst | Melk | Kaneel | Suiker | Custard | Ei | Room | Bloem | Kaneel | Nootmuskaat
Mouleux au Chocola | Lavacake
Couverture 56% | Suiker | Ei | Bloem | Boter |Zout
Chocolademousse
Chocolade Puur 56% | Room | Eiwit | Suiker
Perentaart
Sabledeeg | Amandel | Ei | Suiker | Kaneel | Peer
Crème brûlée
Room | Suiker | Vanille | Ei
Foto impressie



















































