Table d’Hôtes menu

Table d’Hôtes menu

Aperitief & Table d'Hôtes

Iedere dag kookt Carlo voor de gasten. Om 18:00 uur is het eerst tijd voor het aperitief en om 19:00 uur serveren we onze table d'Hôtes. In onderstaand menu staat een keur van gerechten die je tegen zou kunnen komen als je bij ons aanschuift. Iedere dag kookt Carlo een ander 4 gangen menu met uitsluitend verse ingrediënten. Carlo is al 30 jaar Chef-kok en vindt het leuk om altijd iets lekkers op tafel te zetten. Mocht je speciale wensen hebben betreffende het menu, laat dit dan even weten.

Voorgerechten

Zoete aardappel | Geitenkaas

Zoete aardappel | Geitenkaas | Little gem | Mosterd | Rode ui

Caprése

Tomaat | Mozzarella | Basilicum | Pesto

Chevice | Zalmfilet

Zalmfilet | Limoen | Kappertjes | Ui

Bouillabaisse

Garnalen | Roodbaars | Dorade | Mul | Tomaat | Ui | Pernod | Witte wijn | Saffraan | Peterselie | Knoflook | Dille

Chorizo | Doperwtenpuree | Gepofte groenten

Chorizo | Doperwten | Courgette | Aubergine | Tomaat | Ui

Zalmtartaar tuintje

Zalm | Kappertjes | Cornichon | Ui | Kwartelei | Groene asperges

Steak Tartaar

Rauw Rundvlees | Ei | Ketchup | Tabasco | Worchestersaus | Kappertjes | Ui

Meloensoep | Pruimpitolie

Chantaise Meloen | Pruimpitolie | Fetta | Geroote Ham

Bietencarpaccio

Bieten | Vaduvanmayonaise | Bloemkool | Kappertjes | Bosui

Salade Geitenkaas

Salade | Geitenkaas | Croutons | Honing | Mosterd | Olijfolie | Tomaat

Gepocheerd Ei | Venkel

Gepocheerd ei | venkel | room | ui | knoflook

Ananastomaat | Meloen

Ananas tomaat | Meloen | Limoendressing | Parmezaanse kaas

Couscous Salade | Tomatenfondue

Couscous | Knoflook | Piment | Ui | Mozarella | Bladerdeeg stengel

Gemarineerde Makreel

Makreel | Zoet zuur | Meiknol | Vaduvan Crème | Tomaat | Kappertjes | Radijs

Tartaar van Avocado | Garnalen

Avocado | Garnalen | Cocktailsaus | Bieslook | Dille

Hoofdgerechten

Kipkarbonade | Bietencrème

Kip | Bieten | Pasta | Appel | Ui | Crème Fraiche

Kip Picata

Maiskipfilet | Parmezaanse Kaas | Ei | Risotto | Courgette | Paprika | Ui | Knoflook

Gevogelte Flensjes

Gevogelte Flensjes | Gebakken Rijst | Aceto Balsamico | Gebrande kokos

Heilbot | Beurre blanc

Gebakken Heilbot | Groentenmix | Beurre blanc | Witte Wijn

Gebakken Zalmfilet | Orzopasta

Zalmfilet gebakken | Orzopasta | Wittewijnsaus | Ratatouille

Hamburger 2:0

Rundvlees | Aardappel | Tomaat | Truffelmayonaise | Augurk | Little Gem

Gerookte Ossenhaas

Ossenhaas | Gepofte aardappel | Romanasla | Gepofte ui | Knoflook

Lieu Noir | Zwarte baars

Zwarte baars | Remouladesaus | Pommes fondant | Kerriespitskool

Maiskipfilet

Maiskip | Verse pesto | Ratatouille

Eendenhaasjes | Portsaus

Eendenhaasjes | Linzen | Portaus

Franse Omelet

Ei | Room | Peper | Zout

Desserts

Kaas plateau

Geitenkaas | Fourme 'd Ambert | Roquefort | Brique | St. Nectar | Cantal | St. Pauline

Illes Flotantes

Eiwit | Vanille | Suiker | Amandel

Vijg | Riz Condée | Koekkruidencrunch

Vijg | Rijst | Melk | Kaneel | Suiker | Custard | Ei | Room | Bloem | Kaneel | Nootmuskaat

Mouleux au Chocola | Lavacake

Couverture 56% | Suiker | Ei | Bloem | Boter |Zout

Chocolademousse

Chocolade Puur 56% | Room | Eiwit | Suiker

Perentaart

Sabledeeg | Amandel | Ei | Suiker | Kaneel | Peer

Crème brûlée

Room | Suiker | Vanille | Ei

Foto impressie

    Ontvang onze Nieuwsbrief