Onze service in de Chambres d’Hôtes

Onze service in de Chambres d’Hôtes

Onze Chambres d’hôtes beschikt over de volgende extra service.

Table d’Hôtes
Als gast kunt je iedere avond aanschuiven aan onze table d’hôtes. Wij serveren een heerlijk 4-gangenmenu bereidt met mooie eerlijke Franse producten en kruiden uit eigen tuin.

Doorreis arrangement
Bij 1 overnachting bieden wij de kamers alleen aan in combinatie met ons doorreisarrangement.
Ons speciale doorreisarrangement bestaat uit een overnachting met ontbijt, welkoms aperitief en een 4 gangen diner inclusief alle drankjes voor 2 personen voor € 165,00. We sluiten de avond af met koffie en thee. De volgende ochtend staat het ontbijt klaar op het tijdstip dat u wenst. Daarna kunt u weer fris uw reis vervolgen.
In de nabije omgeving van Saint-Priest-La-Roche zijn geen restaurants. De dichtstbijzijnde stad is Roanne en is ca. 25 minuten rijden.

Culinaire vakantie
Ook de culinaire vakanties zijn een mooie beleving om met de Franse keuken in aanraking te komen. Een paar dagen of zelfs een week lang genieten van wat Frankrijk te bieden heeft op gastronomisch gebied. We bezoeken samen met onze gasten de markt en de vers hallen in Roanne. In overleg wordt het menu samen gesteld en allemaal mooie producten worden ingekocht. Verse, biologische eieren, kaassoorten, ambachtelijk vlees en scharrelkip. Allemaal mooie producten om samen met Carlo mee te gaan koken. Onder zijn leiding worden de mooiste en lekkerste gerechten op tafel getoverd. Wie wil dat nu niet meemaken? Kijk hier voor meer informatie voor deze bijzondere culinaire happening!

Bezienswaardigheden
Wij geven tips en uitleg betreffende de omgeving en recreatie.

Huisdieren / honden
Honden zijn welkom in overleg, mits sociaal in omgang en ingeënt. Wij hebben zelf een lieve huishond, Floortje een Golden retriever teefje. Ook onze kater ‘Petit’ kun je af en toe tegen komen. Maar het liefst is hij altijd op pad.

Brocante en Antiek en Emmaüs
Er zijn ook veel mogelijkheden om brocante en antiek te bekijken of te kopen. De “Vide de greniers” ofwel lege zolder verkoop zijn iedere week wel ergens te bezoeken. Ook “Emmaüs” is in Mably te bezoeken iedere 1ste en 3de zaterdagochtend van de maand. Deze happening mag je niet missen als je van rommel houdt!

Wifi
Wifi is gratis aanwezig.

Strijkplank en strijkijzer
Strijkijzer en strijkplank zijn gratis te gebruiken.

Tuin en terras
De tuin en terrassen zijn voor de gasten vrij te gebruiken.
Ligbedden en hangmat aanwezig. Tevens schaduwrijke plek onder de bomen.

Jeu de boule baan
Op ons terrein kun je gebruik maken van de speciaal aangelegde jeu de boule baan. Ballen zijn aanwezig.

Tennisbaan
Naast ons huis ligt een tennisbaan. Hier kun je gratis gebruik van maken. Rackets en ballen zijn aanwezig.

Tafeltennissen
Op het terrein bij de tennisbaan kun je gebruik maken van de tafeltennistafel.

le vieux boulanger
 

Excursies
Tips en diverse kaarten zijn bij ons volop aanwezig.

Brocante
Op verzoek nemen we je graag mee naar diverse brocante gelegenheden. Uiteraard kun je ook zelf gaan snuffelen tussen deze leuke Franse spullen.

Wandel routes met of zonder picknick
Wij hebben tal van wandelroutes voor je om er samen op uit te trekken. Picknickmand kunnen we uiteraard voor je samenstellen en desgewenst op de plek bezorgen alwaar je de lunch wilt gebruiken.

Fiets routes
In de heuvels is het prachtig fietsen. neem je eigen fiets mee en trek er heerlijk op uit. Lunch pakket mee en er zijn voldoende mooie plekjes om dit op te peuzelen.

Workshops
Je kunt bij ons diverse workshops volgen. Zowel kookworkshops en porseleinschilderworkshops

Zwembaden in de buurt
Wij hebben zelf geen zwembad. Er zijn wel verschillende mogelijkheden om vlakbij een frisse duik te kunnen maken. In St. Jodard is er een gemeente zwembad. In Roanne is er een groot zwembad met glijbanen en volop recreatieruimte. In Villerest kun je aan een zandstrand in de Loire zwemmen en ook waterfietsen en kanoën.

Wasmachine
Je kunt gebruik maken van onze wasmachine kosten zijn op aanvraag.