De reviews

De reviews

We zijn erg dankbaar voor de mooie reviews die we van onze gasten mogen ontvangen.

We hebben er een aantal hieronder op een rijtje gezet.

Genoten van jullie gastvrijheid

Lieve Carlo en Pauline, Het was heerlijk hier te zijn. Na alle stress van het huis leegmaken, helemaal bijgekomen. Eten verrukkelijk, genoten van jullie gastvrijheid. Heel veel geluk nog in het mooie 'Le Vieux Boulanger".

Hans en Marrie

Als je een kookworkshop boekt

Als je een kookworkshop boekt, weet je nooit precies wat je kunt verwachten. Zo gingen wij In september 2023 bij Le Vieux Boulanger aan de slag om ons ook deze keer weer te laten verrassen hoe deze workshop er uit zou komen te zien. De korte samenvatting is: een rollercoaster van smaken, recepten, tips en tricks van chef Carlo. Vooraf hadden wij een aantal dingen aangegeven die ons leuk leken om te leren en te maken. Dat was de basis. Met dat in het achterhoofd gingen we de winkels in. Zonder boodschappenlijst worden de mooiste producten in de winkelwagen geladen en dan gaat het kokkerellen beginnen. Eerst maar eens de pan op het vuur om een mooie bouillabaisse te maken. Oh… ja, jullie wilden ook kroketten maken toch? Dan houden we een paar garnalen achter en gebruiken we een beetje bouillon als basis voor garnalenkroketten. Oooh ja, voor kroketten heb je paneermeel nodig. Maken we ook wel even zelf. En zo rol je van het een in het ander. Leuk een paté maken. Natuurlijk met een croute deeg. Maar als er dan een stukje croute deeg over blijft, kun je daar wat suiker doorheen doen en dan gebruik je dat toch als basis voor een mooi perentaartje. En zo gaat het de hele dag door. Van het ene recept rol je in het andere. Ieder restje is weer de basis voor wat anders en het mooie is dat alles klopt en alles lekker is. Van ontbijt (gepocheerd eitje, of toch omelet baveuse en dan met of zonder paddenstoelen), via de lunch (beslist geen Nederlandse boterham met kaas) naar het diner (4 gangen los van toch nog een extraatje 😉). Van iedere maaltijd maak je wat moois, je proeft prachtige smaken en je gaat naar huis met een grote hoeveelheid tips, mooie foto’s en een website waar je alle recepten op terug kunt vinden. Voor ons was de conclusie helder. Dat doen we volgend jaar weer.

Jan en Daniel 21 september 2023

"Voortreffelijk gegeten"

Sfeervol, hartelijke eigenaren en heerlijk eten. Een plek om naar terug te keren. De sfeer, de hartelijkheid en gezelligheid van de eigenaren en het voortreffelijke eten. En alles super schoon!

Loek en Marie-Jos 22 oktober 2023

"Wat een mooi vak"

Hallo Carlo, bedankt voor de leuke en leerzame workshop. Mede door jouw passie en manier van lesgeven vind ik het nog leuker om in de keuken te staan en iets lekkers te maken. Ook de snijtechnieken zijn handig om onder de knie te krijgen.

Bert 9 oktober 2023

"Een heerlijke tussenstop"

Hallo Pauline & Carlo, Onze tussenstop bij jullie was heerlijk. Na een warm welkom in de mooie tuin hebben we genoten van Carlo als kookkunstenaar (leuk woord eigenlijk 😉 en van jullie samen als fijn gezelschap op deze zomerse avond (inclusief haardvuur). In het interieur van het huis voel je je gelijk thuis en dat is echt prettig. De rondleiding door de oude bakkerij was leuk en interessant. We zullen jullie chambres d'hôtes aanbevelen aan anderen en misschien ligt het ook voor ons nog eens op de route! Dank voor jullie goede zorgen.

Lex & Loes, Bea & Wim 25 september 2023

"Onbekommerd genieten"

Lieve Pauline en Carlo, Onbekommerd genieten op een unieke locatie. Culinaire, verrassende, leerzame, geweldige week.

Ed en Roos 12 september 2023

Overnacht op de terugreis vanuit Spanje

Supervriendelijke lieve mensen, prachtige ligging op het schitterende typisch Franse platteland. Top geregeld voor ons 4-tjes, met liefde ingericht en verzorgd, fijne bedden, heerlijk ontbijt ! Op aanvraag kun je zelfs 's avonds mee eten. Enige nadeel, voor wat actie en voorzieningen moet je 7 km verderop want in dit dorp is niks. Echter vlakbij prachtige bezienswaardigheden ( Loirestreek! ) dus voor een langer verblijf ook prima geschikt. een echte aanrader en graag komen we nog eens terug. Lieve Pauline en Carlo super bedankt !

Bart & Anja - Peter & Anneke 5 september 2023

Geweldig leuke accommodatie

Het is een geweldig leuke accommodatie, schoon, comfortabel en leuke gastvrouw, en -heer. Gezellig met hen de maaltijd gebruikt en de volgende morgen prima ontbijt. Het is een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug. Carlo en Pauline, bedankt voor de gastvrijheid en tot ziens!

Wim en Margreet 5 augustus 2023

Lieve Pauline en Carlo

Bedankt voor jullie voortreffelijke verblijf. Wat een geweldige wandelvakantie heb ik gevierd! Samen met 4 gezellige wandelgenoten, werden we elke dag door jullie in de watten gelegd. Alles is tot in de puntjes verzorgd: de heerlijke slaapkamers, de gezellige ontbijtjes, de tongstrelende diners en de leuke gesprekken aan tafel. Chapeaux!

Karel en kornuiten 5 augustus 2023

"Erg gezellig"

Fantastische tussenstop waar we nog lang op terug zullen kijken. Rust, creatieve passie, inspirerend en bijzonder gastvrij. Gastvrij, attent en erg gezellig!

Wilma Boonstra 4 augustus 2023

Paradijsje op aarde

Super Chambre d’hôtes, lieve eigenaars die u alle dagen verwennen met een lekker ontbijt super diner en hun gastvrijheid, kamers zijn top en proper, accommodatie ook top, super mooie omgeving, stress bestaat hier niet. Zalig gewoon, het paradijs op aarde.

Victor en Aafke 1 augustus 2023

Je voelt je hier echt welkom!

Afgelopen weekend, op onze doorreis richting Spanje, een heerlijke overnachting gehad bij Le vieux boulanger. Alles super geregeld, prima accommodatie, goede bedden en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt was heerlijk en Carlo en Pauline zijn uiterst vriendelijk. Kortom: je voelt je hier echt welkom, wat ons betreft een absolute aanrader!

Simone & Bernhard 15 juli 2023

Fijne en schone accommodatie

5 op 6 juli 2019 hebben wij, mijn zoon en ik, overnacht bij Carlo en Pauline. We waren blij verrast met deze tussenstop. We werden vriendelijk ontvangen. Een hele fijne, schone accommodatie. ‘s Avonds hebben we heerlijk meegegeten en ‘s ochtends kregen we weer een lekker ontbijt. Het was een mooie start van onze vakantie in Frankrijk. Pauline en Carlo dank jullie wel voor de gastvrijheid.

Mieke & Bastiaan 8 juli 2023

We komen weer terug!

Carlo & Pauline, Heel erg bedankt voor de geweldige ontvangst en gastvrijheid de afgelopen 5 dagen. We hebben genoten van ons verblijf in jullie mooie B&B met fraaie tuin en uiteraard de culinaire hoogstandjes. Al met al gaan we hier niet weg voor dat we een week in september hebben afgesproken. Tot dan,

Anke & Theo juni 2023

"Fantastisch"

Fantastisch, in alle opzichten, een dikke 10! De warme gastvrijheid, accommodatie, niets is hun teveel! Hoort zegt het voort, kom naar Carlo en Pauline, in St. Priest la Roche, om nooit te vergeten!

Roos Bakker 11 september 2022

"Groot feest"

Nous emmenos des souvenirs et des recettes! Ontspannen, gezelligheid en culinair... 1 groot feest! Wat hebben we genoten. Dank jullie wel!

Kookclub 12 mei 2022

"Een dikke 10"

Een dikke 10 Wij hebben genoten van de gastvrijheid zowel op de heenreis, als op de terugreis van onze vakantie. Zeer lekker gegeten met de andere aanwezige gasten Voor ons chapeau en zullen er zeker teruggaan.

Dick en Herma Kooper 12 oktober 2021

"Authentieke sfeer"

Beste Carlo en Pauline, Oude bakkerij, schitterend opgeknapt met een authentieke sfeer, knus en gezellig! Geweldig huis in een schattig klein dorpje op het Franse platteland waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Hier kun je genieten pur sang!  

Familie Hartjes 19 september 2021

"Eindelijk geweest"

Lieve Pauline en Carlo, Eindelijk in St Priest la Roche geweest.Wat een gastvrijheid, gezelligheid, mooie gesprekken. Mooie plek, mooi gebied.Wij komen zeker terug.

Annie en Ed 14 september 2021

"Heerlijk weer genoten"

Lieve Pauline en Carlo, We hebben heerlijk genoten van jullie fantastische locatie. Iedere keer als we bij jullie komen blijft het een feestje. Het lekkere eten, goede weer en fijne sfeer. We zijn wederom opgeladen met extra positieve energie.

Anja en Martin 19 augustus 2023

"Speciale gastvrijheid"

Lieve Pauline en Carlo, Wij willen jullie nog extra bedanken voor het geweldige verblijf bij jullie. De gastvrijheid en de culinaire reis waren voor ons héél speciaal. Ook de betrokkenheid wat we beiden voelde was warm en ontroerend. Wij komen zeker terug bij jullie lieve Pauline en Carlo. Voor nu, wensen wij jullie een geweldig seizoen en tot ziens.

Liefs Rob en Anita 23 juli 2020

"Heerlijke dagen"

Wat een heerlijke dagen hebben we hier doorgebracht. We hebben ons heel welkom gevoeld en hadden meteen een "thuisgevoel" Jullie hebben ons geweldig verwend. We hebben heerlijk kunnen genieten van de kookkunsten van Carlo! Al met al, heel erg fijn en dat we dan ook nog hebben kunnen schilderen was natuurlijk een mooie "bijkomstigheid". Ook daarin kon alles. We wensen jullie heel veel succes op alle terreinen die jullie beoefenen. Een geweldig lief, maar ook heel creatief stel zijn jullie. Ga zo door!

Gerrit en Marga 20 juli 2020

Goed toeven bij jullie

Lieve Carlo en Pauline, Het was goed toeven bij jullie. En ........Carlo, we vinden je een topkok! Jullie vriendelijkheid en gastvrijheid heeft indruk gemaakt op ons.......We hebben nu een adres in Zuid Frankrijk waar we zeker terug willen komen! Hartelijke groeten van Wim en Bea & Bob en Mary

Wim en Bea & Bob en Mary 30 juni 2020

"Geweldig verblijf"

Bonjour Pauline en Carlo, Nogmaals hartelijk dank voor het geweldige verblijf in "le vieux boulanger"! Wij hebben oprecht genoten van de gastvrijheid, de ongedwongen sfeer zo met zijn allen en natuurlijk het heerlijke eten! Het ontbijt s''morgens in de tuin met uitzicht op de vallei maakte het voor ons helemaal Graag komen wij nog een keertje terug!! Dus...au revoir!

Bob en Mary & Erica en Jesse 26 juni 2019

"Echte een droomplek"

We hebben het heerlijk gehad en vonden het fijn om, geheel onverwachts, even bij jullie langs te zijn geweest. Dat we ook nog direct konden aan schuiven aan de gezellig table d'hôtes en Carlo voor een geheel aangepast glutenvrij menu zorgde, is nou echt we je noemt service en gastvrijheid , echt super! Jullie hebben echt een droomplek en wensen jullie daar een mooi zomer seizoen toe, tot een volgende keer!

Anita en Rob 24 juni 2020

"'Mooi aandenken"

Hallo Pauline, bedankt voor de leuke schildermiddag. Wat een bijzondere manier van schilderen op porselein. Na het branden in de oven is het helemaal gaaf om te zien wat het eindresultaat is. Een mooi aandenken aan deze vakantie.

Annet 31 mei 2020

"Heerlijk verblijf bij Carlo & Pauline"

Lieve Carlo en Pauline, wat hebben we heerlijk genoten van de rust en fantastische omgeving

Ben & Anneke 31 maart 2020

"Enorm verwend"

Het waren heerlijke dagen! Bedankt voor jullie hartelijkheid en goede zorgen.Wij zijn enorm verwend. Wij komen zeker nog eens terug.

John en Jeanette 23 mei 2019