Culinaire vakantie

Culinaire vakantie
rijstdessert met vijg

Culinaire vakantie bij Carlo & Pauline

Koken, proeven, genieten & beleven

Hierbij is inbegrepen: Logies met ontbijt, Lunches, Diners, Wijnen, bier, frisdranken, koffie en thee, Excursies, Proeverijen, Picknicken bij mooi weer, Inkopen doen op plaatselijke markt en winkels, Lunch in een restaurant (optioneel). Lees hieronder de overige informatie.

Culinaire vakantie

Carlo verzorgt samen met Pauline Culinaire vakanties en geeft ook kookworkshops in Saint- Priest-la-Roche.

Iedereen is welkom in Le vieux Boulanger voor het volgen van een kookworkshop. Carlo laat je op een inspirerende wijze zien hoe je de Franse keuken ook thuis kunt toepassen. Of je nu veel kookervaring hebt of niet met zijn passie en liefde voor het vak ga je samen genieten van de mooiste producten en smaken. Aan het eind van de workshop kun je proeven hoe passie smaakt en geniet je samen van het heerlijke menu in de mooie omgeving van Saint- Priest-la-Roche.

Reserveren is gewenst. Ook is het mogelijk voorafgaande de workshop samen Carlo de inkopen te doen op de markt of in een van de mooie winkels, in de buurt met volop verse producten.

De kosten voor een workshop zijn vanaf € 85,00* p.p. inclusief het diner voor minimaal 2 personen.
*Als je een doorreis-arrangement hebt geboekt wordt dit verrekend.

Exclusieve Culinaire Vakantie

We verzorgen ook exclusieve culinaire vakanties. Dit houdt in dat we met jullie gaan koken, marktjes bezoeken, excursies volgen, proeverijen- en inkopen doen bij de mooiste en beste winkels in de omgeving.

Vanaf 2 tot 9 personen is het mogelijk bij ons een culinaire vakantie te boeken.

Prijzen voor 2024 variëren aan de hand van de grootte van de groep en aantal personen. Vraag een prijsopgave aan via ons contact formulier.

Hierbij is inbegrepen:

Logies met ontbijt
Lunches
Diners
Wijnen, bier, frisdranken, koffie en thee
Excursies
Proeverijen
Picknicken bij mooi weer
Inkopen doen op plaatselijke markt en winkels
Lunch in een restaurant (optioneel)

Bienvenue a Saint Priest la Roche!

Carlo en Pauline

Als je een kookworkshop boekt

Als je een kookworkshop boekt, weet je nooit precies wat je kunt verwachten. Zo gingen wij In september 2023 bij Le Vieux Boulanger aan de slag om ons ook deze keer weer te laten verrassen hoe deze workshop er uit zou komen te zien. De korte samenvatting is: een rollercoaster van smaken, recepten, tips en tricks van chef Carlo. Vooraf hadden wij een aantal dingen aangegeven die ons leuk leken om te leren en te maken. Dat was de basis. Met dat in het achterhoofd gingen we de winkels in. Zonder boodschappenlijst worden de mooiste producten in de winkelwagen geladen en dan gaat het kokkerellen beginnen. Eerst maar eens de pan op het vuur om een mooie bouillabaisse te maken. Oh… ja, jullie wilden ook kroketten maken toch? Dan houden we een paar garnalen achter en gebruiken we een beetje bouillon als basis voor garnalenkroketten. Oooh ja, voor kroketten heb je paneermeel nodig. Maken we ook wel even zelf. En zo rol je van het een in het ander. Leuk een paté maken. Natuurlijk met een croute deeg. Maar als er dan een stukje croute deeg over blijft, kun je daar wat suiker doorheen doen en dan gebruik je dat toch als basis voor een mooi perentaartje. En zo gaat het de hele dag door. Van het ene recept rol je in het andere. Ieder restje is weer de basis voor wat anders en het mooie is dat alles klopt en alles lekker is. Van ontbijt (gepocheerd eitje, of toch omelet baveuse en dan met of zonder paddenstoelen), via de lunch (beslist geen Nederlandse boterham met kaas) naar het diner (4 gangen los van toch nog een extraatje 😉). Van iedere maaltijd maak je wat moois, je proeft prachtige smaken en je gaat naar huis met een grote hoeveelheid tips, mooie foto’s en een website waar je alle recepten op terug kunt vinden. Voor ons was de conclusie helder. Dat doen we volgend jaar weer.

Jan en Daniel 21 september 2023

"Wat een mooi vak"

Hallo Carlo, bedankt voor de leuke en leerzame workshop. Mede door jouw passie en manier van lesgeven vind ik het nog leuker om in de keuken te staan en iets lekkers te maken. Ook de snijtechnieken zijn handig om onder de knie te krijgen.

Bert 9 oktober 2023

"Onbekommerd genieten"

Lieve Pauline en Carlo, Onbekommerd genieten op een unieke locatie. Culinaire, verrassende, leerzame, geweldige week.

Ed en Roos 12 september 2023

"Groot feest"

Nous emmenos des souvenirs et des recettes! Ontspannen, gezelligheid en culinair... 1 groot feest! Wat hebben we genoten. Dank jullie wel!

Kookclub 12 mei 2022