Over ons

Over ons

Pauline & Carlo

heten u samen met Floortje en Petit van harte welkom in Le Vieux Boulanger. Deze gastheer en gastvrouw weten hoe ze hun gasten kunnen verwennen met heerlijk eten en gastvrijheid. Ze verzorgen allebei workshops en als je een culinaire vakantie boekt nemen ze je mee om de prachtige omgeving te laten zien tijdens de unieke excursies. Het is bij ons mogelijk om leuke workshops te volgen. Pauline geeft workshops porseleinschilderen en Carlo kookworkshops. Geef van te voren aan als je deze wilt volgen, dan kunnen we dit in onze agenda inplannen. Vraag naar de mogelijkheden.

Genoten van jullie gastvrijheid

Lieve Carlo en Pauline, Het was heerlijk hier te zijn. Na alle stress van het huis leegmaken, helemaal bijgekomen. Eten verrukkelijk, genoten van jullie gastvrijheid. Heel veel geluk nog in het mooie 'Le Vieux Boulanger".

Hans en Marrie

"Voortreffelijk gegeten"

Sfeervol, hartelijke eigenaren en heerlijk eten. Een plek om naar terug te keren. De sfeer, de hartelijkheid en gezelligheid van de eigenaren en het voortreffelijke eten. En alles super schoon!

Loek en Marie-Jos 22 oktober 2023

"Een heerlijke tussenstop"

Hallo Pauline & Carlo, Onze tussenstop bij jullie was heerlijk. Na een warm welkom in de mooie tuin hebben we genoten van Carlo als kookkunstenaar (leuk woord eigenlijk 😉 en van jullie samen als fijn gezelschap op deze zomerse avond (inclusief haardvuur). In het interieur van het huis voel je je gelijk thuis en dat is echt prettig. De rondleiding door de oude bakkerij was leuk en interessant. We zullen jullie chambres d'hôtes aanbevelen aan anderen en misschien ligt het ook voor ons nog eens op de route! Dank voor jullie goede zorgen.

Lex & Loes, Bea & Wim 25 september 2023

a

Hoge waardering

Pauline en Carlo krijgen iedere keer weer een hoge waarding van hun gasten. 'We ervaren het iedere keer als een kadootje als we weer onze gasten mogen verwelkomen en een mooie herrinnering mee geven." Aldus Carlo en Pauline.

a

Annuleren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je je vakantie wilt annuleren. Bij ons kan dat kosteloos tot 14 dagen van te voren.

Rustig na 22:00 uur

In kleine dorpjes wordt de nachtrust als een gewone zaak bestempeld. Na 22:00 uur is het dan ook de bedoeling dat dit mogelijk wordt gemaakt door geen muziek en lawaai meer te maken.

a

Betaal mogelijkheden

Na een reservering sturen we een aanbetaling voor de kamerhuur. Alle overige kosten dienen na afloop contant te worden voldaan. Je kunt niet pinnen.

Speciale locatie

Le Vieux Boulanger wordt gezien en ervaren als een speciale accommodatie waar een speciale energie aanwezig is.

a

Speciale wensen

We willen met je wensen rekening houden als ze binnen ons vermogen liggen. Geef ook aan als je ergens allergisch voor bent met het eten. Carlo houdt daar dan rekening mee. Glutenvrij is niet te garanderen, omdat we in onze oven ook brood afbakken.