Dorpen & Steden

Dorpen & Steden

Geniet van de fantastische fraaie rustige omgeving

In onze streek kun je veel ontdekken. Denk aan wandelen, dorpjes, steden & stuwdammen bezoeken, fietsen, culinair genieten, cultuur snuiven etc. Er zijn talloze mogelijkheden. Hieronder staan een aantal tips om je vakantie bij ons nog leuker te maken.

De rubriek om sportieve en actieve ideeën te bekijken.

St. Jean – St.  Maurice zijn van oorsprong 2 dorpjes die samen zijn gevoegd tot één gemeente. Dit zeer fraaie dorp ligt aan de Loire en heeft de kenmerken van een Middeleeuws dorp. Je kunt er wandelen, lekker eten en mooie foto’s maken. Het dorp bevindt zich ongeveer 25 minuten van Saint-Priest-la-Roche.

In St. Haon le Chatel en La Bennison dieu zijn jaarlijks middeleeuwse festivals te bezoeken. Het zijn gezellige festivals met een dorps karakter. De Fransen ontmoeten elkaar en maken er een gezellig spektakel van. Deze kleine dorpen bevinden zich ongeveer 25 minuten van Saint-Priest-la-Roche.

Mooie vergezichten

De streek staat ook bekend om zijn mooie vergezichten en uitgestrektheid. Zoals Pet d'anne in Dance, St. Jean St. Maurice of St. Haon le Chatel. Geniet samen van deze prachtige omgeving.

    Ontvang onze Nieuwsbrief