Le Vieux Boulanger B&B in Frankrijk

Chambres d'hôtesTussenstop onderweg

Tussenstop onderweg

Slapen, wandelen, uitrusten, lekker eten, genieten van elkaar

Zoek een geschikte chambres d'hôtes

T

ussenstop Route du Soleil heeft zo zijn voordelen Als je een lange autorit naar het zuiden van Frankrijk maakt of terug.

Als je een lange autorit naar het zuiden van Frankrijk maakt of terug.

Een tussenstop langs Route du Soleil mag je niet vergeten om op tijd te rusten.

Vanuit de lage landen moet je toch rekening houden met een trip van 1200 km tot aan de kust van de Côte dÁzur.

Naarmate de tijd vordert wordt je concentratie minder en je lichaam wordt vermoeider waardoor rijden gevaarlijker wordt. Daarom is het een goed idee om te overnachten  langs de Route du Soleil. Chambres d’Hôtes zijn daarbij uitermate geschikt.

Tussenstop in een Chambres d’Hôtes | Route du Soleil: Rust & Cultuur

Een paar dagen extra overnachten langs de Route du Soleil bij diverse Chambres d’Hôtes dient vooral om te rusten. Maar sommige reizigers kiezen zelfs om enkele uurtjes cultuur mee te pikken in een van de historische steden langs de Route du Soleil. Naast het uitrusten van het eerste deel van de trip kan overnachten Route du Soleil dus ook nog een interessante aanvulling betekenen voor je vakantie.

Tips voor grote steden & charmante plaatsjes

Overnachten Route du Soleil kan je op tal van pittoreske plekjes brengen. Meest bekend zijn de steden Dijon, Lyon en Avignon. Maar ook de kleinere plaatsen kunnen een ware verrijking zijn voor je ontdekkingsreis door het Franse land, zoals de charmante wijnstad Beaune. Dus stop af en toe en laat je verrassen.

Op reis in Frankrijk is de website om een ruim overzicht te krijgen van chambres d’hôtes, gites, B&B, bezienswaardigheden en tips voor een onvergetelijke vakantie in dit mooie land.

Kijk voor andere chambres d’hôtes adresjes op www.chambresdhoteszoeken.nl of www.opreisinfrankrijk.nl.