Le Vieux Boulanger B&B in Frankrijk

Chambres d'hôtesNieuwsbrief Juni 2024

Nieuwsbrief Juni 2024

Bonjour lieve mensen,

En route vers le soleil
Met een auto volgeladen en het  “klein vee” op de achterbank zijn wij begin april afgereist naar Frankrijk.
Het is de laatste jaren iets meer ‘gedoe’ om met Floortje, une vieille dame, en onze kater Petit op reis te gaan. Maar wat doen ze het ongelofelijk goed, die twee kanjers! Gedurende de lange rit van zo’n 12 uur  geen kik van beide.
Of ze het weten wat hun te wachten staat: een zomer lang leven als God in Frankrijk!

Klussen

Dit voorjaar stond in het teken van grote en kleine klussen tijdens de “werkweken” met familie en vrienden. Ieder jaar starten wij met een groepje om Le vieux Boulanger wakker te schudden uit zijn lange winterslaap. Tijdens deze werkweken worden vaak grote projecten aangepakt maar dit jaar was het meer “fine tuning”.
We kennen het allemaal wel van die “onzichtbare” details die wanneer er aandacht aan wordt besteed een extra verfraaiing geven aan het geheel.
Vooral de verfblikken kwamen dit jaar met regelmaat te tevoorschijn. Maar ook de lounge in de tuin is vervangen door prachtige nieuwe planken, welke weer flink in de beits zijn gezet door zus Marijke.

 

Joie de Vivre

*Joie de vivre*, – genieten van het leven. Dat doen wij zeker en nooit met mate!
Hoewel de dikke dekbedden tot eind mei nog op de bedden lagen. De tuin vijftig tinten groen kleurt door de vele regen en talloze slakken geruisloos intrek hebben genomen in dit sappige groen worden wij iedere ochtend wakker met dit uitzicht…….
Dan kan je dag toch niet meer stuk!

Heb je zin om deze zomer samen met ons te genieten van het ‘joie de vivre’ gevoel in la douce France?
Wacht niet te lang en boek snel,want er zijn nog maar enkele plekjes vrij deze zomer!

Nieuwe rubriek voor onze omgeving

Kom je naar Le vieux Boulanger, een karakteristiek  huis in een slaperig Frans dorpje gelegen aan de Loire, dan ontmoet je gastvrijheid en ervaar je de verrukkelijke keuken van Carlo, chef-kok puur sang!

Iedere avond bereidt hij met liefde en passie de meest voortreffelijke gerechten voor zijn gasten en ook jij kunt hier van genieten middels ons doorreisarrangement.Op de spaarzame vrije momenten gaat hij samen met Pauline graag op zoek naar leuke restaurantjes in de buurt voor inspiraties en tips voor onze gasten.
Ben jij geïnspireerd door Carlo’s gerechten? Kijk dan op zijn receptenwebsite Puur en Gezond op Smaak vol gratis recepten en talloze ideeën. Veel kookplezier en bon appétit!