Le Vieux Boulanger B&B in Frankrijk

Chambres d'hôtesNieuwsbrief januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Bonjour lieve mensen,

We willen jullie allereerst een gezond en voorspoedig 2024 wensen. Een nieuw jaar met mooie momenten om samen te delen. En voor veel mensen is dat ook een vakantie om naar uit te kijken en alvast plannen voor te maken. Een aantal van jullie zijn al eens bij ons geweest en komen graag weer terug voor sommigen staat onze chambres d’hôtes op het verlanglijstje. Dus wie weet, ontmoeten we elkaar dit jaar in ‘Le Vieux Boulanger’?
Om alvast in de stemming te komen kun je nu onze geheel vernieuwde website bezoeken en ons ruime aanbod bekijken. Want naast een heerlijk bed en ontbijt bieden wij nog veel meer!!Workshop Porseleinschilderen met Pauline

 

 

 

Op onze website staan ook onze workshops vermeld waar je gebruik van kunt maken. Pauline geeft haar workshops porseleinschilderen waar je met de hand leert schilderen volgens ‘het oude ambacht’. Zij neemt alle tijd voor je en leert je hoe je een bord, schaal of kom kan voorzien van je eigen ontwerp. Leuk om te doen en om mee naar huis te nemen. Omdat deze workshop geheel op maat is, wel graag van te voren aangeven bij het boeken van je overnachtingen.
Meer informatie & ideetjes: Pauline Handbeschilderd Porselein

Kookworkshops met Carlo

Ben je ook zo dol op lekker eten en zou je de kneepjes van dit mooie metier willen leren?
Waar zou je dit dan beter kunnen doen dan bij ons in Frankrijk, de bakermat van de verfijnde cuisine! Carlo leert je op professionele wijze, met veel passie en geduld, hoe je thuis je gasten (en jezelf) kunt verrassen.
Van voorgerecht via het hoofdgerecht naar de kaas en het dessert. Alle gangen worden besproken (en gemaakt!!) het plannen van een menu komt aan bod en uiteraard nog veel meer. Dankzij zijn ervaring in diverse toprestaurant’s in Nederland en Frankrijk krijg je de echte kneepjes van het vak te horen.
Uiteraard kunnen we deze workshop’s ook weer op maat aanbieden; geef van te voren aan wat je zou willen leren, zodat Carlo hier rekening mee kan houden. Je kunt een kookworkshop al boeken vanaf 2 personen.
Bon appetit!

Nieuwe rubriek voor onze omgeving

 

 

 

 

Nieuw in onze website is de rubriek ‘Omgeving’.
We merken dat steeds meer gasten een verblijf voor langere tijd boeken. De omgeving van Le Vieux Boulanger leent zich daar namelijk uitstekend voor. Waarom nog eens 500 km doorrijden naar het verre, en vaak drukke, zuiden van Frankrijk als je hier in het gebied van de Loire en de Rhone ook alles kunt vinden: natuur, cultuur, rust. En de zon schijnt  ook elke dag Om dan ’s avonds ’thuis’ te komen en verwend te worden met een culinaire maaltijd. Wie wil dat nu niet?! 

Om je een indruk te geven hebben we een groot aantal mooie tripjes en bezienswaardigheden op een rijtje gezet. Van steden, dorpjes, natuur, wandelen, fietsen, kanoën, proeverijen, cultuur en nog veel. Alvast veel ‘voorpret’ met het bezoeken van onze nieuwe rubriek.