Cook & Photoshoot Experience en France van 6 t/m 12 september 2020
Carlo Straver in samenwerking met Victor van Leeuwen.
Na wederom een succesvolle editie van 2019 organiseren we ook dit jaar, weer een Photo & Cook Experience in het mooie Franse Saint Priest la Roche.
Op 6 september vanaf 17.00 uur ben je welkom in de accommodatie ”Le vieux Boulanger”.
Op 12 september 11.00 uur: Uiterlijke check-out accommodatie ”Le vieux Boulanger”.
Praktische informatie:
- Duur: 5 dagen / 6 nachten
- Tarief:€ 725,00 (Aanbetaling € 350,00 bij reservering daarna € 375,00 restant voor 1 juli 2020)
- Locatie: 42590 Saint Priest la Roche (Au Bourg) Frankrijk. Midden Frankrijk ca. 935 km vanaf Rotterdam
- Deelnemers: minimaal 6 – maximaal 8
- Inbegrepen: accommodatie op basis van gedeelde 2-pers kamers, alle maaltijden inclusief dranken en wijnen (behalve digestief). Inclusief workshops, uitstapjes.
- Niet inbegrepen: Reis, verzekering, drankjes bij de uitstapjes en overige (privé) uitgaven.
Fotoprogramma:
- ‘s Morgens na het ontbijt inleiding voor fotografie (iedere dag een ander thema/opdracht).
- Vertrek rond 10:30 uur naar een fotolocatie.
- Lunch 12:45 uur vervolgens tijd voor ontspanning.
- Bespreken van de foto’s gebeurt ‘s avonds na het diner.
Foto thema’s bv:
- 1 Straatfotografie combineren met inkopen doen op de markt
- 2 Bezoeken van een brocante en kunstzinnige foto’s maken
- 3 URBEX, vervallen boerderij of gebouw
- 4 Landschapsfotografie
- 5 Portretten Optie Culinaire fotografie Fotografie niveau:
- Deze reis is geschikt voor beginnende foto enthousiasten en -amateurs die al redelijk overweg kunnen met hun spiegelreflexcamera of compact camera met instelmogelijkheden en meer willen weten over de fototechniek.
- Je krijgt ook de mogelijkheid om meer te leren over compositie en anders leren kijken. Natuurlijk proberen wij een geweldige Cook & Photoshoot Experience neer te zetten en te zorgen voor een perfecte organisatie. Het kan voorkomen dat we het programma ter plaatse moeten aanpassen in verband met de weersomstandigheden.
- We gaan ervan uit dat onze deelnemers hier begrip voor hebben.
Kookprogramma:
- Plm. 15:30 uur inleiding & mise en place.
- Samen koken en natuurlijk eten.
- Kook thema’s bv:
- 1 Streetfood 2:0.
- 2 Klassieke keuken.
- 3 Slow cooking.
- 4 Koken met de producten uit de streek.
- 5 Mooie plaatjes op je bord.
Vriendelijke groet,
Victor van Leeuwen | LevendEcht
Carlo Straver | Carlo Straver Cuinair