Ga naar hoofdinhoud

Cook & Photoshoot Experience en France van 6 t/m 12 september 2020
Carlo Straver in samenwerking met Victor van Leeuwen.

Na wederom een succesvolle editie van 2019 organiseren we ook dit jaar,  weer een Photo & Cook Experience in het mooie Franse Saint Priest la Roche.
Op 6 september vanaf 17.00 uur ben je welkom in de accommodatie ”Le vieux Boulanger”.
Op 12 september 11.00 uur: Uiterlijke check-out accommodatie ”Le vieux Boulanger”.
Praktische informatie:
  • Duur: 5 dagen / 6 nachten
  • Tarief:€ 725,00 (Aanbetaling € 350,00 bij reservering daarna € 375,00 restant voor 1 juli 2020)
  • Locatie: 42590 Saint Priest la Roche (Au Bourg) Frankrijk. Midden Frankrijk ca. 935 km vanaf Rotterdam
  • Deelnemers: minimaal 6 – maximaal 8
  • Inbegrepen: accommodatie op basis van gedeelde 2-pers kamers, alle maaltijden inclusief dranken en wijnen (behalve digestief). Inclusief workshops, uitstapjes.
  • Niet inbegrepen: Reis, verzekering, drankjes bij de uitstapjes en overige (privé) uitgaven.

Fotoprogramma:

  • ‘s Morgens na het ontbijt inleiding voor fotografie (iedere dag een ander thema/opdracht).
  • Vertrek rond 10:30 uur naar een fotolocatie.
  • Lunch 12:45 uur vervolgens tijd voor ontspanning.
  • Bespreken van de foto’s gebeurt ‘s avonds na het diner.

Foto thema’s bv:

  • 1 Straatfotografie combineren met inkopen doen op de markt
  • 2 Bezoeken van een brocante en kunstzinnige foto’s maken
  • 3 URBEX, vervallen boerderij of gebouw
  • 4 Landschapsfotografie
  • 5 Portretten Optie Culinaire fotografie Fotografie niveau:
  • Deze reis is geschikt voor beginnende foto enthousiasten en -amateurs die al redelijk overweg kunnen met hun spiegelreflexcamera of compact camera met instelmogelijkheden en meer willen weten over de fototechniek.
  • Je krijgt ook de mogelijkheid om meer te leren over compositie en anders leren kijken. Natuurlijk proberen wij een geweldige Cook & Photoshoot Experience neer te zetten en te zorgen voor een perfecte organisatie. Het kan voorkomen dat we het programma ter plaatse moeten aanpassen in verband met de weersomstandigheden.
  • We gaan ervan uit dat onze deelnemers hier begrip voor hebben.

Kookprogramma:

  • Plm. 15:30 uur inleiding & mise en place.
  • Samen koken en natuurlijk eten.
  • Kook thema’s bv:
  • 1 Streetfood 2:0.
  • 2 Klassieke keuken.
  • 3 Slow cooking.
  • 4 Koken met de producten uit de streek.
  • 5 Mooie plaatjes op je bord.

Vriendelijke groet,

    

Victor van Leeuwen | LevendEcht

Carlo Straver | Carlo Straver Cuinair

Back To Top