skip to Main Content

Doorrreis arrangementen

Wij bieden verschillende reisarrangementen aan voor onze gasten die op doorreis zijn. Het doorreisarrangement bestaat uit een overnachting met ontbijt, welkomsaperitief, table d'hotes inclusief alle drankjes voor 2 personen voor €137,50 Wij hebben ook een speciaal reis arrangement voor gasten die zowel op de heen als de terug reis verblijven in Le vieux Boulanger. Het reisarrangement bestaat uit 2 overnachtingen met ontbijt, 2x welkomsaperitief, 2x table d'hotes inclusief alle drankjes, en het kookboek Koken als god in Frankrijk t.w.v €25,- . Het heen & terug reis arrangement bedraagt €275,- all in voor 2 personen.

Saint-Priest-la-Roche

Het dorpje Saint Priest la Roche tel 350 inwoners. Het ligt in de heuvels van het mooie gebied Rhône et les Alpes. Op het Franse platteland is het rustig en heerlijk om te zijn. De mooie natuur die je het gevoel geeft van even niets te hoeven doen. Bijkomen van een drukke periode en het begin van je vakantie. Wandelen, fietsen en uitrusten, het kan hier allemaal. Hieronder zie je een aantal oude ansichtkaarten van Saint Priest la Roche en het Chateau de la Roche in de Loire.

Chateau de la Roche

Chateau de la Roche heeft een lange geschiedenis achter de rug. Tijdens uw verblijf in onze chambres d'hôtes is het aan te bevelen om even een bezoekje te maken om dit sprookjesachtige kasteel te bekijken.

Foto’s verbouwing van het buitenterrein

Vanaf 2004 zijn we bezig geweest om het terrein voor ons huis van ca. 850 m2 te veranderen,  leuk en gezellig in te richten. Er zijn verschillende terrassen en aparte zitjes gemaakt om je lekker te kunnen ontspannen. Zonneterras Buitenkeuken Gazon Jeu de boule baan Lounge terras Op de ruim 250 foto's is de verandering goed te zien vanaf 2004 tot heden.    

Back To Top