skip to Main Content

Op deze pagina kunt u de reacties zien van onze gasten.

Mocht u ook een reactie willen plaatsen kun u een e-mail sturen. 

 • Carla en Mark verblijf juli 2019

Leven als god in Frankrijk. Nu zijn wij niet religieus aangelegd, maar na een paar dagen bij Pauline en Carlo ga je er bijna in gelovendat Hij echt bestaat. Le vieux Boulanger is een hemelse plek. De gastvrijheid, gezelligheid en de ontspannen sfeer maken het een waar paradijs. Dat in combinatie met de buitenaardse kookkunsten van Carlo hebben ons verblijf tot een zeer gedenkwaardige vakantie gemaakt. Carlo en Pauline wij hebben buitensporig genoten. Dank daarvoor! A bientot Carla en Mark

 

 • Peter, Annelies Michael Denise en Deodaat verblijf augustus 2019

Lieve Pauline en Carlo, heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring! Het is niet alleen het heerlijke eten en de prachtige plek die een vakantie hier zo fijn maakt maar ook de mooie gesprekken en de fijne mensen die jullie zijn. Bedankt namens ons allemaal voor de goede zorgen deze vakantie, jullie zien echt alles! en zien iedereen

 

 • Ruby en Dick verblijf september 2019

Lieve Carlo en Pauline wat hebben we genoten van de rust, het gezelschap en vooral het verrukkelijke eten!! Dank voor jullie geweldige gastvrijheid. Wij komen zeker terug! Liefs van Dick en Ruby

 

 • Gonny en Sebastiaan verblijf september 2019

Hartelijk dank voor deze warme ontvangst. We hebben erg genoten van de open en eerlijke gesprekken. De maaltijden zijn heerlijk en met veel liefde gemaakt, en dat proef je! Er is nog veel te zien , dus we zullen nog een keer terugkomen.

Lieve groet Gonny en Sebastiaan

 

 • Simone en John verblijf augustus 2019

Zo fantastisch dat wij nu jullie prachtige optrekje hebben gezien. De stilte, natuur, jullie lieve gastvrijheid, de heerlijke gerechtjes, mooie gesprekken en de warmte in overvloed is 100% genieten!!!Omgeving is heel indrukwekkend. Wij gaan nagenieten en hebben mooie herinneringen gemaakt, gaan zeker terug komen.

Alle liefs John en Simone

 

 • Jan en Ingrid verblijf augustus 2019

Beste Carlo en Pauline,

We hebben een heerlijk verblijf gehad in jullie sfeervolle onderkomen in La Douce France.

Carlo kookt voortreffelijk en de charmante Pauliine zorgt voor de gezellige ambiance in de oude bakkerij met prachtige tuin.

Lieflijk dorpje en reden genoeg om nog eens terug te komen!

Dank voor jullie gastvrijheid!

Hartelijke groet,

Jan en Ingrid.

 

 • Lex en Loes verblijf juni 2019

Hallo Pauline & Carlo,

Onze tussenstop bij jullie was heerlijk. Na een warm welkom in de mooie tuin hebben we genoten van Carlo als kookkunstenaar (leuk woord eigenlijk ;-) en van jullie samen als fijn gezelschap op deze zomerse avond (inclusief haardvuur). In het interieur van het huis voel je je gelijk thuis en dat is echt prettig. De rondleiding door de oude bakkerij was leuk én interessant. We zullen jullie chambre d’hôtes aanbevelen aan anderen en misschien ligt het ook voor ons nog eens op de route!

Dank voor jullie goede zorgen.

Lex & Loes

 

 • Bea en Wim verblijf juli 2019

Lieve Carlo en Pauline,

Het was goed toeven bij jullie. En ……..Carlo, we vinden je een topkok!

Jullie vriendelijkheid en gastvrijheid heeft indruk gemaakt op ons…….

We hebben nu een adres in Zuid Frankrijk waar we zéker terug willen komen!

Hartelijke groeten van Wim en Bea

 

 • Bob en Mary verblijf  juni 2019

Bonjour Pauline en Carlo,

Nogmaals hartelijk dank voor het geweldige verblijf in “le vieux boulanger”!Wij hebben oprecht genoten van de gastvrijheid, de ongedwongen sfeer zo met zijn allen en natuurlijk het heerlijke eten ! Het ontbijt s’morgens in de tuin met uitzicht op de vallei maakte het voor ons helemaal af!

Graag komen wij nog een keertje terug!!

Dus…au revoir!

Bob en Mary

 • Erica en Jesse verblijf  juni 2019

We hebben het heerlijk gehad en vonden het fijn om, geheel onverwachts, even bij jullie langs te zijn geweest. Dat we ook nog direct konden aan schuiven aan de gezellig table d’hote en Carlo voor een geheel aangepast glutenvrij menu zorgde, is nou echt we je noemt service en gastvrijheid , echt super! Jullie hebben echt een droomplek en wensen jullie daar een mooi zomer seizoen toe, tot een volgende keer! 

 • Anita en Rob verblijf  mei 2019

Lieve Pauline en Carlo,
Wij willen jullie nog extra bedanken voor het geweldige verblijf bij jullie.
De gastvrijheid en de culinaire reis waren voor ons héél speciaal.
Ook de betrokkenheid wat we beiden voelde was warm en ontroerend.
Wij komen zeker terug bij jullie lieve Pauline en Carlo.
Voor nu, wensen wij jullie een geweldig seizoen en tot ziens.
Liefs Rob en Anita

 • Joep en Kiki verblijf   mei 2019:

Wat een heerlijke dagen hebben we hier doorgebracht. We hebben ons heel welkom gevoeld en hadden meteen een “thuisgevoel” Jullie hebben ons geweldig verwend. We hebben heerlijk kunnen genieten van de kookkunsten van Carlo! Al met al, heel erg fijn en dat we dan ook nog hebben kunnen schilderen was natuurlijk een mooie “bijkomstigheid”. Ook daarin kon alles. We wensen jullie heel veel succes op alle terreinen die jullie beoefenen.Een geweldig lief, maar ook heel creatief stel zijn jullie. Ga zo door!  

 • Gerrit en Marga verblijf  mei 2019: 

Het waren heerlijke dagen! Bedankt voor jullie hartelijkheid en goede zorgen.Wij zijn enorm verwend. Wij komen zeker nog eens terug.

 • John en Jeanette verblijf  mei 2019:

Eindelijk in St Priest la Roche geweest.Wat een gastvrijheid, gezelligheid, mooie gesprekken. Mooie plek, mooi gebied.Wij komen zeker terug. 

 • Annie en Ed verblijf op 15 september 2018:

Oude bakkerij, schitterend opgeknapt met een authentieke sfeer, knus en gezellig! Geweldig huis in een schattig klein dorpje op het Franse platteland waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Hier kun je genieten pur sang!

 • Familie Hartjes  verblijf op 24 juni 2018:

Gastvrij, attent en erg gezellig!

 • Ina en Cor verblijf op 23 juni 2018:

Fantastische tussenstop waar we nog lang op terug zullen kijken.

 • Annemieke verblijf op 23 mei 2018:

Rust, creatieve passie, inspirerend en bijzonder gastvrij.

 • Wilma Boonstra verblijf op 15 mei 2018

Sfeervol, hartelijke eigenaren en heerlijk eten. Een plek om naar terug te keren. De sfeer, de hartelijkheid en gezelligheid van de eigenaren en het voortreffelijke eten. En alles super schoon!

 • Loek en Marie-José verblijf op 1 juni 2018 :

Een dikke 10 Wij hebben genoten van de gastvrijheid zowel op de heenreis, als op de terugreis van onze vakantie. Zeer lekker gegeten met de andere aanwezige gasten Voor ons chapeau en zullen er zeker teruggaan.

 • Dick en Herma Kooper verblijf op 8 juni 2018:

Fantastisch, in alle opzichten, een dikke 10! De warme gastvrijheid, accommodatie, niets is hun teveel! Hoort zegt het voort, kom naar Carlo en Pauline, in St. Priest la Roche, om nooit te vergeten!

 • Roos Bakker verblijf op 23 mei 2018:

Nous emmenos des souvenirs et des recettes! Ontspannen, gezelligheid en culinair… 1 groot feest! Wat hebben we genoten. Dank jullie wel!

 • Kookclub verblijf op 10 mei 2018:

Onbekommerd genieten op een unieke locatie. Culinaire, verrassende, leerzame, geweldige week!

 • Ed en Roos verblijf op  15 augustus 2017:

Ontspannen, sfeervol en bijzonder gastvrij!”” Geweldige plek voor een ontspannen en sfeervolle tussenstop op weg naar het zuiden.

 • Michel Gerritsen verblijf op 15 juni 2017

Geweldige overnachting, volgend jaar weer. Super om te overnachten. Onze hond was ook zeer welkom en heeft heerlijk gespeeld met Floortje. Mooie tuin met een prachtig uitzicht. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt weer verder gereden naar onze eind bestemming. Volgend jaar komen we weer bedankt Carlo, Pauline en Floortje.

Back To Top