Ga naar hoofdinhoud

Op deze pagina kunt u de reacties zien van onze gasten.

Mocht u ook een reactie willen plaatsen kun u een e-mail sturen.

 • Oma Ria verblijf mei 2023

Wat fijn dat Reinier en Yolande mij hier naar toe hebben gebracht. Vele verhalen gehoord, maar nu zelf mogen meemaken. Ben jullie dankbaar voor de gastvrijheid en al het heerlijks waarvan ik heb genoten.Wens jullie aller goeds.

 • Reinier en Yolande en hond Parker  verblijf mei 2023

Voor de zoveelste keer hier maar nu met onze moeder en schoonmoeder. We hebben een fantastische week achter de rug. Altijd weer even attent en we aren met een heel gezellige ploeg. Zo leuk om Ma dit alles te laten zien en meemaken. We hopen nog vele jaren terug te komen! Dikke kussen en een heel fijn seizoen gewenst.

 • Dennis en Patricia verblijf mei 2023

Wat een feest om hier te mogen en kunnen zijn. Wat een gastvrijheid en fijne energie. We hebben ontzettend genoten van ieders gezelschap, heerlijke eten, de schilder workshop bij Pauline en de omgeving. Mogen we voor altijd blijven?! 🙂 We komen ieder geval heel graag weer terug. Een fijn en mooi seizoen gewenst.

 • Nicola en Debora verblijf mei 2023

Wij hebben het erg naar ons zin gehad in le vieux Boulanger! Lekker gegeten, fijne gesprekken en stiekem veel geleerd!Carlo is een geduldige, vriendelijke meesterchef en Pauline een lieve gastvrouw. Jullie verblijf is geweldig. Deze drie dagen overtroffen onze verwachtingen. Heel hartelijk bedankt en wie weet au revoir!

 • Dennis en Marieke verblijf september 2022

Wij zijn in Le vieux Boulanger gekomen terwijl mijn Martin en Miranda voor jullie op het huis en de dieren paste tijdens jullie korte vakantie. Zij waren al in Le vieux Boulanger en wat een verrassing dat jullie gastvrijheid zo groot was dat wij ook mochten komen ondanks dat jullie er zelf eerst niet waren. Maar wat leuk om jullie de laatste dagen ook nog te leren kennen. Wat een openheid en vriendelijkheid, bedankt! Floor en Petit waren gelijk mijn/ onze vriend in deze dagen stond ik bekend als de Petit vanger voor de nacht hahaha. Wat een lekkere beesten. Jullie hebben een mooi verblijf op een prachtige plek gecreëerd. Wie weet tot een volgende keer en geef de beesten af en toe een knuffel van Dennis en Marieke

 • Vivian, Kees, Rob, Natasja, Ton en Wendela verblijf augustus 2022

Gastvrij met een grote G! Wij hebben enorm genoten van het huis, de tuin de kooklessen en nog meer van het eten en de heerlijke wijn! Enne lekker die witte port bij het kaasplankje 🙂 Voor herhaling vatbaar!! Dank voor de fijne gesprekken en inspiratie 

 • Henk en Sonja verblijf augustus 2022

Wat een vriendelijke en gastvrije mensen zijn jullie! Het was heerlijk om hier als gast een paar dagen thuis te mogen zijn. In jullie sfeervolle Franse brocante huis, tuin en keuken. Overal welkom in jullie huis en bij jullie als persoon. Mooi is dat! En natuurlijk de kookworkshops. Hoe leuk, lekker , gezellig en leerzaam was dat! We hebben genoten van kijken, doen , leren  noteren en fotograferen . En dan het resultaat in de tuin heerlijk dineren. Een prachtig begin van onze vakantie, hartelijk dank voor alles en wie weet nog eens tot ziens!

 • Luc en Maroussia verblijf  augustus 2022

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf bij jullie! In de afgelopen 4 dagen hebben wij veel gezien, heerlijk gegeten, veel gelachen en zijn wij helemaal tot rust gekomen. Vooral gisteravond was heel bijzonder. De fijne en wijze gesprekken met de 5 vallende sterren op de achtergrond maakte dit tot een onvergetelijke avond. Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen.

 • Ge en Nancy verblijf juli 2022

Heel erg bedankt voor twee fantastische weken! De Liefde en Passie die jullie hebben voor de B&B en haar gasten is ongekend!
Bedankt voor alle mooie momenten en gemaakte herinneringen. We hopen jullie weer heel gauw terug te zien.
Veel liefs voor jullie beide en Floor en Petit.

 • Liesbeth en Frans verblijf juli 2022

Ons verblijf bij Pauline en Carlo was in alle opzichten super. De gastvrijheid, de binnenplaats, diverse terrassen, de rust van het dorp, de mooie omgeving rondom en natuurlijk Carlo’s kookkunst….stel je voor elke dag een 4-gangen diner in een heerlijke ambiance.

We hebben ons vanaf dag 1 thuis gevoeld en hebben 6 mooie dagen mogen genieten van alles wat Carlo en Pauline met ons hebben gedeeld. In één woord een aanrader en een dikke 11 voor deze chambres/table d’hôtes.

 • Aad en Janke verblijf juni 2022

Heerlijke dagen hebben we bij jullie gehad. Jullie gastvrijheid, mooie verhalen en enthousiasme was heel fijn.
“Voel je thuis” nou inderdaad dat is zeker gelukt. Heerlijk gegeten, genoten van jullie mooie Frankrijk.

Liefs van Aad en Janke uit Berkel

 • Tom en Annemieke verblijf juni 2022

Wat een fantastische 5 dagen hebben jullie ons verwend Zelden of geheel nooit zulke gastvrijheid mogen beleven! Wij hebben veel geleerd en genoten van het heerlijke eten. Met veel plezier en tijdens het koken zullen wij aan jullie denken.

Lieve groet Tom en Annemieke

 • Martin en Miranda verblijf mei 2022

Geheel zonder verwachtingen kwamen wij naar Le vieux Boulanger. We werden door jullie gastvrij ontvangenen dat woord: GASTVRIJ is samen met GEHEEL ONTZORGD wat wij onze gehele vakantieverblijf van 2 weken hebben ervaren. Wat een lieve, fijne mensen zijn jullie! Carlo tovert iedere avond weer vol enthousiasme en creativiteit weer de heerlijkste gerechten op tafel. Alsof we in een sterrenrestaurant zitten! Zelfs met mijn dieetwensen kun jij uit de voeten en is niets je teveel. Jullie leuke ideen voor tripjes pakken altijd goed uit en we verwonderen ons steeds weer over de mooie omgeving.
Ontzettend bedankt dat jullie ons een ONVERGETELIJKE en ontspannen vakantie hebben verzorgd. We komen zeker weer terug.

Liefs Martin en Miranda

 • Petra en Ruud verblijf mei 2022

Een fantastische verrassing van Ruud voor mijn 60e verjaardag. Culinaire verrassingen en helemaal ontzorgd en verzorgt worden door 2 fantastische mensen. Zo gastvrij dat jullie zijn en met zoveel liefde en passie in één woord GEWELDIG!

Groeten van Petra en Ruud uit Delfgauw!

 • Rob en Bettine verblijf augustus 2021

Fijn om weer terug te zijn bij jullie. Gezellig een weekje koken, nieuwe dingen leren, mooie gerechten, heerlijke wijnen en fijn gezelschap. Wederom weer een heerlijke week gehad.
Dank voor jullie gastvrijheid en prachtige B&B

 • Marianne en Peet verblijf juli 2021

Het is werkelijk fantastisch wat jullie in dit schitterende stukje van Frankrijk hebben neergezet. Bedankt voor jullie overweldigende gastvrijheid. We hebben er enorm van genoten en ook niet het minst van het heerlijke en gezellige avondeten.

 • Annet en Willem verblijf juli 2021

We hebben genoten van jullie gastvrijheid en culinaire heerlijkheden en als klap op de vuurpijl een “kitten-reddingsoperatie”life bij mogen wonen. Floortje krijgt er een leuk maatje bij. We gaan door met de kook- en bakactiviteiten en hopen een volgende keer nogmaals van jullie gastvrijheid gebruik te mogen maken. Dank voor alles!

 • Karin en Kees verblijf juli 2021

Voor ons de derde keer dat we hier zijn maar nu een culinaire week met vrienden samen. We hebben genoten, veel gelachen en super gegeten. Leuke dingen gedaan. Weer heel veel geleerd. Het is en blijft een heerlijke plek!

 • Marcel en Renate verblijf juni 2021

Met onze 2CV kwamen we voor een paar dagen om jullie stek in Frankrijk te bezoeken. Het werd uiteindelijk een week! vol toer-ritjes door de mooie omgeving, heerlijke menu’s van Carlo en mooie gesprekken met elkaar. Daisy, onze 2CV stond te pronken op de court en ook jullie hebben van haar genoten. Bedankt voor de goede zorgen, veel geluk en plezier met “le vieux Boulanger” gewenst. En wij zeggen: au revoir et à la piochaine!

 • Sander en Marga verblijf  juni 2021

Waren we 13 jaar geleden begonnen aan een nieuwe Pelgrimstocht; inmiddels weten we dat wij “Pelgrims” voor het leven zijn. Niet het einddoel is het belangrijkste bestemming maar de reis op zich. Wat was het daarom weer heerlijk om bij jullie te mogen rusten, je dorst te lessen en heerlijk-eerlijk eten te nuttigen. Wij konden ons geen betere gastheer en gastvrouw wensen. Liefde, Vriendschap, Plezier…..sommige van de beste dingen in het leven zijn GRATIS.
DANK……deze 2 pelgrims trekken weer verder en wensen jullie een fijne zomer.

Dikke knuff Sander en Marga

 

 • Erna en Ries verblijf september 2020

Het goede Franse leven. Ontbijten in het zonnetje met mooi uitzicht, wandelen, mtb-en en lekker relaxen. Genieten in goed gezelschap van een lekker diner. Al met al een super begin van onze vakantie. Twee dagen is eigenlijk te kort om de omgeving te verkennen. Allemaal redenen om nog eens terug te komen. Bedankt voor jullie gastvrijheid en leuke gesprekken

 

 • Ronald en Jolanda verblijf september 2020 

Wat een heerlijk rustpunt in de gekte van de coronatijd. We hebben genoten van de omgeving, jullie eigen stekkie en zeker ook van jullie gezelschap. Ontzettend bedankt voor een geweldige tijd en niet te vergeten het heerlijke eten!

 

 • Dick en Gitty verblijf september 2020

Wat is jullie B&B een heerlijk verblijf! Zoals een B&B hoort te zijn. Zo heerlijk ontspannen als jullie alles doen. En dan de kok! Eigenlijk een B&B met een sterrenkok. Hoop dat jullie het nog heel veel jaren samen mogen doen. We hebben genoten van alles!

En als jullie bij ons langs willen komen, bien venue in Saone et Loire! Lieve knuffel van ons Dick en Gitty

 • Jessy verblijf september 2019

Deze week was zoals geschetst onbeschrijfelijk leuk, heerlijk, lekker! Ik heb niet alleen genoten van de omgeving, het mooie huis maar heel erg van de jullie gastvrijheid! Jullie moto “Alles mag niets moet” voel je in alles. Het eten is onbeschrijfelijk lekker. De combinatie met fotograferen vond ik te gek en heel leerzaam. De omgeving leent zich ook voor leuke uitdagende opdrachten zowel op fotografisch- als culinair vlak. Het was in 1 woord een TOP week.

 

 • Ria verblijf augustus 2019

Het was een fantastische week. Een geweldig clubje schilderdames met veel humor. Zoals altijd verzorgd door jullie in een prachtige omgeving. Jullie gastvrijheid, vriendschap en warmte voelt als een warm bad. We zijn creatief bezig geweest, leuke dingen gedaan maar ook prachtige gesprekken gevoerd. Het was ruim een week maar het voelt als een resort van 3 weken!

Heel veel dank en knuffels van Ria

 

 • Carla en Mark verblijf juli 2019

Leven als god in Frankrijk. Nu zijn wij niet religieus aangelegd, maar na een paar dagen bij Pauline en Carlo ga je er bijna in geloven dat Hij echt bestaat. Le vieux Boulanger is een hemelse plek. De gastvrijheid, gezelligheid en de ontspannen sfeer maken het een waar paradijs. Dat in combinatie met de buitenaardse kookkunsten van Carlo hebben ons verblijf tot een zeer gedenkwaardige vakantie gemaakt. Carlo en Pauline wij hebben buitensporig genoten. Dank daarvoor! A bientot Carla en Mark

 

 • Peter, Annelies Michael Denise en Deodaat verblijf augustus 2019

Lieve Pauline en Carlo, heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring! Het is niet alleen het heerlijke eten en de prachtige plek die een vakantie hier zo fijn maakt maar ook de mooie gesprekken en de fijne mensen die jullie zijn. Bedankt namens ons allemaal voor de goede zorgen deze vakantie, jullie zien echt alles! en zien iedereen

 

 • Ruby en Dick verblijf september 2019

Lieve Carlo en Pauline wat hebben we genoten van de rust, het gezelschap en vooral het verrukkelijke eten!! Dank voor jullie geweldige gastvrijheid. Wij komen zeker terug! Liefs van Dick en Ruby

 

 • Gonny en Sebastiaan verblijf september 2019

Hartelijk dank voor deze warme ontvangst. We hebben erg genoten van de open en eerlijke gesprekken. De maaltijden zijn heerlijk en met veel liefde gemaakt, en dat proef je! Er is nog veel te zien , dus we zullen nog een keer terugkomen.

Lieve groet Gonny en Sebastiaan

 

 • Simone en John verblijf augustus 2019

Zo fantastisch dat wij nu jullie prachtige optrekje hebben gezien. De stilte, natuur, jullie lieve gastvrijheid, de heerlijke gerechtjes, mooie gesprekken en de warmte in overvloed is 100% genieten!!!Omgeving is heel indrukwekkend. Wij gaan nagenieten en hebben mooie herinneringen gemaakt, gaan zeker terug komen.

Alle liefs John en Simone

 

 • Jan en Ingrid verblijf augustus 2019

Beste Carlo en Pauline,

We hebben een heerlijk verblijf gehad in jullie sfeervolle onderkomen in La Douce France.

Carlo kookt voortreffelijk en de charmante Pauliine zorgt voor de gezellige ambiance in de oude bakkerij met prachtige tuin.

Lieflijk dorpje en reden genoeg om nog eens terug te komen!

Dank voor jullie gastvrijheid!

Hartelijke groet,

Jan en Ingrid.

 

 • Lex en Loes verblijf juni 2019

Hallo Pauline & Carlo,

Onze tussenstop bij jullie was heerlijk. Na een warm welkom in de mooie tuin hebben we genoten van Carlo als kookkunstenaar (leuk woord eigenlijk 😉 en van jullie samen als fijn gezelschap op deze zomerse avond (inclusief haardvuur). In het interieur van het huis voel je je gelijk thuis en dat is echt prettig. De rondleiding door de oude bakkerij was leuk én interessant. We zullen jullie chambre d’hôtes aanbevelen aan anderen en misschien ligt het ook voor ons nog eens op de route!

Dank voor jullie goede zorgen.

Lex & Loes

 

 • Bea en Wim verblijf juli 2019

Lieve Carlo en Pauline,

Het was goed toeven bij jullie. En ……..Carlo, we vinden je een topkok!

Jullie vriendelijkheid en gastvrijheid heeft indruk gemaakt op ons…….

We hebben nu een adres in Zuid Frankrijk waar we zéker terug willen komen!

Hartelijke groeten van Wim en Bea

 

 • Bob en Mary verblijf  juni 2019

Bonjour Pauline en Carlo,

Nogmaals hartelijk dank voor het geweldige verblijf in “le vieux boulanger”!Wij hebben oprecht genoten van de gastvrijheid, de ongedwongen sfeer zo met zijn allen en natuurlijk het heerlijke eten ! Het ontbijt s’morgens in de tuin met uitzicht op de vallei maakte het voor ons helemaal af!

Graag komen wij nog een keertje terug!!

Dus…au revoir!

Bob en Mary

 • Erica en Jesse verblijf  juni 2019

We hebben het heerlijk gehad en vonden het fijn om, geheel onverwachts, even bij jullie langs te zijn geweest. Dat we ook nog direct konden aan schuiven aan de gezellig table d’hote en Carlo voor een geheel aangepast glutenvrij menu zorgde, is nou echt we je noemt service en gastvrijheid , echt super! Jullie hebben echt een droomplek en wensen jullie daar een mooi zomer seizoen toe, tot een volgende keer! 

 • Anita en Rob verblijf  mei 2019

Lieve Pauline en Carlo,
Wij willen jullie nog extra bedanken voor het geweldige verblijf bij jullie.
De gastvrijheid en de culinaire reis waren voor ons héél speciaal.
Ook de betrokkenheid wat we beiden voelde was warm en ontroerend.
Wij komen zeker terug bij jullie lieve Pauline en Carlo.
Voor nu, wensen wij jullie een geweldig seizoen en tot ziens.
Liefs Rob en Anita

 • Joep en Kiki verblijf   mei 2019:

Wat een heerlijke dagen hebben we hier doorgebracht. We hebben ons heel welkom gevoeld en hadden meteen een “thuisgevoel” Jullie hebben ons geweldig verwend. We hebben heerlijk kunnen genieten van de kookkunsten van Carlo! Al met al, heel erg fijn en dat we dan ook nog hebben kunnen schilderen was natuurlijk een mooie “bijkomstigheid”. Ook daarin kon alles. We wensen jullie heel veel succes op alle terreinen die jullie beoefenen.Een geweldig lief, maar ook heel creatief stel zijn jullie. Ga zo door!  

 • Gerrit en Marga verblijf  mei 2019: 

Het waren heerlijke dagen! Bedankt voor jullie hartelijkheid en goede zorgen.Wij zijn enorm verwend. Wij komen zeker nog eens terug.

 • John en Jeanette verblijf  mei 2019:

Eindelijk in St Priest la Roche geweest.Wat een gastvrijheid, gezelligheid, mooie gesprekken. Mooie plek, mooi gebied.Wij komen zeker terug. 

 • Annie en Ed verblijf op 15 september 2018:

Oude bakkerij, schitterend opgeknapt met een authentieke sfeer, knus en gezellig! Geweldig huis in een schattig klein dorpje op het Franse platteland waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Hier kun je genieten pur sang!

 • Familie Hartjes  verblijf op 24 juni 2018:

Gastvrij, attent en erg gezellig!

 • Ina en Cor verblijf op 23 juni 2018:

Fantastische tussenstop waar we nog lang op terug zullen kijken.

 • Annemieke verblijf op 23 mei 2018:

Rust, creatieve passie, inspirerend en bijzonder gastvrij.

 • Wilma Boonstra verblijf op 15 mei 2018

Sfeervol, hartelijke eigenaren en heerlijk eten. Een plek om naar terug te keren. De sfeer, de hartelijkheid en gezelligheid van de eigenaren en het voortreffelijke eten. En alles super schoon!

 • Loek en Marie-José verblijf op 1 juni 2018 :

Een dikke 10 Wij hebben genoten van de gastvrijheid zowel op de heenreis, als op de terugreis van onze vakantie. Zeer lekker gegeten met de andere aanwezige gasten Voor ons chapeau en zullen er zeker teruggaan.

 • Dick en Herma Kooper verblijf op 8 juni 2018:

Fantastisch, in alle opzichten, een dikke 10! De warme gastvrijheid, accommodatie, niets is hun teveel! Hoort zegt het voort, kom naar Carlo en Pauline, in St. Priest la Roche, om nooit te vergeten!

 • Roos Bakker verblijf op 23 mei 2018:

Nous emmenos des souvenirs et des recettes! Ontspannen, gezelligheid en culinair… 1 groot feest! Wat hebben we genoten. Dank jullie wel!

 • Kookclub verblijf op 10 mei 2018:

Onbekommerd genieten op een unieke locatie. Culinaire, verrassende, leerzame, geweldige week!

 • Ed en Roos verblijf op  15 augustus 2017:

Ontspannen, sfeervol en bijzonder gastvrij!”” Geweldige plek voor een ontspannen en sfeervolle tussenstop op weg naar het zuiden.

 • Michel Gerritsen verblijf op 15 juni 2017

Geweldige overnachting, volgend jaar weer. Super om te overnachten. Onze hond was ook zeer welkom en heeft heerlijk gespeeld met Floortje. Mooie tuin met een prachtig uitzicht. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt weer verder gereden naar onze eind bestemming. Volgend jaar komen we weer bedankt Carlo, Pauline en Floortje.

Back To Top