Ga naar hoofdinhoud

Reis- en boekingsvoorwaarden Chambres d’hôtes Le vieux Boulanger:

Boekingen:
Boekingen geschieden d.m.v. het invullen en verzenden van het  boekingsformulier via deze website en na betaling van de rekening.
Na ontvangst van de rekening, ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Prijzen:
De opgegeven prijzen zijn onder voorbehoud van onvoorziene prijsstijgingen inclusief BTW.

Aankomst en vertrek:
U kunt dagelijks na 16:00 uur in de accommodaties terecht. In verband met het diner komt het goed uit als u uiterlijk 18:00 uur op onze bestemming aanwezig bent. Indien u naar huis gaat of naar een andere accommodatie gaat, dient het vertrek voor 10.30 uur plaats te vinden.

Ontbijt:
Wij serveren het ontbijt tussen 08:00 uur en 09:30 uur. Mocht je eerder willen ontbijten geef dit dan aan.

Lunch:
Als je langer dan 1 nacht boekt is het ook mogelijk om bij ons de lunch te gebruiken. Wij serveren de lunch tussen 12:30 en 14:00 uur na overleg.
De kosten hiervoor bedragen € 15,00 p.p..
De lunch kan bestaan uit:
Een Franse salade, verschillende belegde broodsoorten, huisgemaakte quiche, gevulde flensjes met geitenkaas, vers fruit, en een glas wijn naar keuze.

Diner:
Bij een boeking van 1 nacht is het de bedoeling dat je ’s avonds mee eet met de eigenaren van de chambres d’hôtes. Er wordt voor iedereen hetzelfde menu bereidt. Bij de prijs van onze table d’hôtes in het doorreis arrangement zijn wijn, water, frisdranken, koffie of thee inbegrepen.
Als u een dieet heeft of allergieën heeft houden wij daar rekening mee.
Geef dit aan bij aanvang van de boeking.

Onze openingstijden:
Chambres d’hôtes: 16.00 tot 10.30 uur.
Ontbijt: tussen: 8.00 uur en tot 9.30 uur geserveerd.
Lunch: tussen : 12.30 -14.00 uur alleen mogelijk in overleg.
Table d’hôtes wordt gereserveerd om 19.00 uur.
**Alle consumpties welke niet in onze arrangementen zijn inbegrepen worden op basis van nacalculatie berekend en dient contant voor vertrek te worden voldaan. (pinnen is niet mogelijk).

Annulering door opdrachtgever:
De annuleringsvoorwaarden gaan in op de dag waarop uw reservering is ontvangen. Als datum van vertrek geldt de dag die vooraf gaat aan de laatste nacht van het arrangement.

Algemene annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering van een all-inclusive culinaire vakantie of een ander arrangement is ten alle tijden 100% van de totale factuurbedrag verschuldigd.
Bij annulering van een chambres d’hôtes tot 12 weken voor aankomst blijft 50 % van de totale factuurbedrag verschuldigd. Binnen 12 weken voor aankomst is 100% van het totale factuurbedrag verschuldigd.

Wij raden u aan om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten.

Een annulering dient altijd schriftelijk of per e-mail te geschieden. Voortijdige beëindiging van uw verblijf of tocht, om welke reden dan ook, geeft géén recht op vergoeding / restitutie. Wijzigingen van uw kant in de reservering met betrekking tot data, plaats of aantal personen, zonder overleg met de eigenaar en goedkeuring, wordt als een annulering beschouwd.

Wijzigingen door de aanbieder:
Bij wijzigingen door de eigenaren van Chambres d’hôtes “Le Vieux Boulanger”, bieden zij u een ander verblijf of tocht aan. In geen enkel geval kunnen de wijzigingen aanleiding geven tot schadevergoeding. Als er geen vervangende tocht of verblijf mogelijk of door u wenselijk is, wordt uw overmaking teruggestort zonder schadeloosstelling.

Verantwoordelijkheid:
De aanbieders, eigenaren van chambres d’hôtes Le Vieux Boulanger, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de kosten welke kunnen ontstaan uit persoonlijk letsel of materiële schade, opgedaan tijdens uw verblijf.

Klik hier voor extra informatie op de volgende pagina. > Lees verder >

Bienvenue in Saint Priest la Roche!

Carlo Straver en Pauline Teeuwissen

Back To Top