Ga naar hoofdinhoud

Terugblikken en vooruitkijken…….

Wat is het iedere zomer toch weer een feestje, wonen en werken op die fantastische plek: Le vieux Boulanger!
Het was wederom een heerlijk seizoen afgelopen zomer met onverwachte verrassingen!!
De grootste surprise was wel de vondst van Petit. Een klein katertje van nog geen 4 weken oud, hulpeloos alleen in de schuur van de buurvrouw. Het duurde niet lang voordat Petit ons in zijn kleine kattenhartje sloot. Ons nieuwe huisgenootje doet het goed. Petit reist nu al zonder morren met ons mee, heen en weer naar Frankrijk, en maakt dagelijks een parmantig wandelingetje samen met Floortje.
Naast al dat liefdevolle getut hebben wij zeker niet stil gezeten. Er waren weer veel gasten deze zomer die, vaak voor een langere periode, vakantie bij ons vierden.
Helaas door covid geen klus en werkweek in 2021 maar desalniettemin werden de mouwen toch flink opgestroopt want er is altijd een hoop werk te verzetten in een oud Frans huis!
Carlo heeft samen met onze vriend Dirk de Brocantekamer uitgebreid met een fraaie badkamer met toilet. Extra comfort voor onze gasten, wij zijn er blij mee!

Laten we hopen dat komend seizoen alles weer enigzins gaat worden zoals we graag zouden willen. Dan verwelkomen we eind april eerst onze “klus”groep en vanaf half mei onze eerste gasten.
Wij kijken er nu al naar uit!

Back To Top