Ga naar hoofdinhoud

Zomerseizoen zit erop

Herfst, we kunnen er niet omheen. De dagen zijn korter, frisser en natter.
Na een geweldige warme zomer gaan we langzaam aan weer naar binnen. De zomer zit erop.
Tijd voor ons om tuin winterklaar te maken, huis te poetsen en deuren en luiken te sluiten.
De poort is gesloten en Le vieux Boulanger gaat in winterslaap, wachtende op het volgende seizoen.

Merci beaucoup
Het was een zomer die we niet snel zullen vergeten. Desondanks hebben wij, weliswaar kort maar  een heel fijn seizoen gedraaid.
Lieve mensen mogen ontvangen die hebben genoten van alle rust en ruimte in en rondom Le vieux Boulanger. Even afstand kunnen nemen van de rare tijd waarin we nu verkeren, de hectiek en de drukte. De natuur, de eenvoud van het Franse plattelands leven, de stilte en het respect van alle mensen om ons heen heeft ons zeer goed gedaan.
Met dit vertrouwen en de positieve energie, die onze lieve  gasten en Franse vrienden ons hebben gegeven, zijn wij teruggekeerd naar Nederland.

Kookstudio weer open
De kookstudio in Pijnacker opent 1 oktober weer zijn deuren. We zijn er helemaal klaar voor! Komende winter verzorgen wij, net als in Frankrijk, als vanouds maar volgens de richtlijnen, onze kook-workshops. Maar ook voor kleine feestjes en partijen komen wij graag de catering verzorgen!
Een winter met nieuwe kansen en mogelijkheden want naast onze werkzaamheden in de kookstudio blijven wij ook actief met het bouwen en onderhouden van websites en is Pauline regelmatig te vinden achter haar werktafel vol penselen en wit porselein!

Wij wensen iedereen een goede winter toe. Zorg goed voor jezelf en voor andere, en wellicht zien we elkaar eerder dan verwacht!

Cordialement et restez en bonne santé 

Back To Top